‘Mini Jungle’

€ 65 per dag

Dit vrolijke en compacte springkussen met Jungle thema is ideaal voor de kleinere kinderen. Dankzij het springvlak, gecombineerd met de originele ronde glijbaan, zullen kinderen met veel plezier springen en glijden! Uniek aan deze Mini is de glijbaan die aansluit op de opstap. Kinderen kunnen direct het springkussen weer in en krijgen geen vieze voeten en de allerkleinsten lopen niet zo gemakkelijk weg!

De Mini Jungle is op te zetten in ongeveer 5 minuten tijd. Door het compacte formaat is dit springkussen ideaal voor een kinderfeestje, babyborrel en als peuterdomein bij een evenement. De Mini kun je makkelijk vervoeren vanwege zijn formaat. Het springkussen wordt geleverd inclusief blower, onderzeil, verankeringsmateriaal en in een transportzak. Het past in vrijwel elke auto met de achterbank plat, in de meeste auto’s past dit kussen zelfs in de kofferbak!

Dit vrolijke springkussen Mini Slide Jungle is door zijn formaat en prijs uiterst geschikt voor de kleinere kinderen op elk feestje. Ook geschikt om binnen te zetten.

 

Kortom:

√ Glijbaan waar de kinderen lekker vanaf kunnen glijden

√ Past in vrijwel elke tuin

√ Te vervoeren in vrijwel elke personenauto

√ Dit kussen is (opgerold met 2 personen) goed te tillen

Kenmerken
Lengte
3,0 meter
Breedte
3,5 meter
Hoogte
2,7 meter
Opzetten/ Afbreken
5/ 10 minuten
Blowers
1
Vervoer
Past in personenauto
Aanvraagformulier

  Naam
  Adres
  Postcode
  Plaats
  Telefoonnummer
  Emailadres
  Gewenste datum van
  tot
  Aantal valmatten
  Aantal haspels 25m
  Aantal haspels 50m
  Aantal statafels